Sähköposti: info@fdsp-cn.com
Puhelin: +86-025-66621288-108
Etusivu > Uutiset > Sisältö

FDSP-uutiset

10TPH Feed Pellet Line, rehun tuotantolinjan toimittaja

Dec 19, 2017

Feed pelletti linja / rehun tuotantolinja on suuri automaatiorehut tuotantolinja, jota käytetään erilaisten siipikarjan ja karjan ruokintaan, kuten kana, ankka, karja, sika, kani jne. Voimme toimittaa sinulle räätälöityjä ratkaisuja kehittyneellä rehunvalmistusmenetelmällä ja ammattitaitoinen palvelu.


Edut Feed Pellet Line

1. Voidaan räätälöidä siipikarjan rehujen vaatimusten mukaisesti.

2. Helppo käyttö

3. Vähemmän aikaa ja työvoimaa tehdä lisää rehun pellettejä

4. Pienennä jätettä ja parantamaan tuotantoa

feed line.jpg

Vuokaavio siipikarjan rehun pellettien tuotantolinjasta

Silo-varastointiprosessi - Vastaanotto- ja esipuhdistusprosessit - Hiomisprosessien syöttö- ja sekoitusprosessi - Pelletointiprosessi - Jäähdytys- ja seulontaprosessi - Bagging Process-Auxiliary System - Sähköinen ohjausjärjestelmä.


Johdanto päävarustus Ring Die Aquatic Feed Pelletizer

Koska tavanomaisen kalojen rehun lisäarvo on noussut, kalanmyllyllä valmistetut nykyaikaiset vesipohjaiset pelletit ovat yhä suosittuja vesiviljelyssä. Tällainen vesipohjainen pellettitehdas on laajasti hyväksytty viljelijöille, jotka syöttävät suuria määriä vesieläimiä. Edistyksellisellä pelletointitekniikalla ja kompaktilla muotoilulla tämä rehun pellettitehdas pystyy varmistamaan tehokkaan pellettien tuottamisen erinomaisella laadulla. Pellettien halkaisija voi olla 2 - 10 mm täyttääkseen erilaisia ​​vesieliöiden vaatimuksia. Haluatko suuresti säästää vesiviljelyn aikaa ja kustannuksia? Kokeile tätä erityisesti suunniteltua vesipohjaista pellettitehdasta ! Vaikka tämän vesipohjaisen pelletointilaitteen kanssa kannattaa varmistaa, että tämä pellettitehdas voi tehdä uppoavaa syöttöpellettejä, jos haluat tehdä kelluvia kalanrehapellettejä, sinun on valittava kalanpuristusruiskuja.