Sähköposti: info@fdsp-cn.com
Puhelin: +86-025-66621288-108
Etusivu > Uutiset > Sisältö

FDSP-uutiset

FDSP: n pellettikone auttaa sinua varmistamaan rehuntuotannon kannattavuuden

Dec 25, 2017

Rehutehtaat ovat perusta eläimille. Nykyaikaisten rehutehtaiden korkea jyrsintätehokkuus edesauttaa merkittävästi ihmisravinnoksi tarkoitettujen eläinperäisten elintarvikkeiden turvallisten toimitusten varmistamista. Rehun yhdistelmä on monimutkainen toiminta, joka edellyttää

heterogeeninen seos useista ainesosista yhtenäisiin pelletteihin. Rehutehtailla on nyt tärkeitä haasteita. Näihin kuuluvat mm. Jyrsintätoiminnan kannattavuuden ja turvallisuuden varmistaminen. Hintojen ja usein rehujen raaka-aineiden tarjonta vaihtelee suuresti.


Hyvä pelletin laatu on tärkeä, koska se tuo useita etuja, kuten tiivistys, joka vähentää rehun määrää, säästää kuljetus- ja varastointikykyä. Hyvät pelletit ovat homogeenisia, ja ne ovat stabiileja kuljetuksessa ja varastoinnissa, mikä vähentää pölyn tai hienojen kappaleiden menetystä. Hyvälaatuiset pelletit, joissa on vähän pölyä tai sakkoja, eläimet yleensä hyväksyvät hyvin eläinten välttäen eläinten valikoivan ruokinnan nauttimisen.


FDSP voi toimittaa sinulle korkealaatuista SZLH-sarjan eläinten rehun pellettitehdas siipikarjan / eläinten / eläinten rehujen pelletointiin. Se on erittäin tehokas, tehokas, melutasoinen, helppo käyttää ja kätevä ylläpito. Voimme räätälöidä eri kapasiteetit 1 tonnista tunnissa 50 tonnia tunnissa tai jopa enemmän.

FDSP feed pellet machine.jpg

FDSP- rehun pelletointikoneen ominaisuudet  

a) Hyväksy aerodynaaminen tekniikka, joka pienentää lämpötilaa pelletointikammiossa noin 90 ° C: seen, joten kone voi toimia hyvin jatkuvasti.

b) Sferoidisen grafiitti valuraudan avulla koneen runko on kestävämpi.

c) Kovettuneessa kovuusjäähdytyksessä ja jyrsinkoneella vaihteilla on suuri keskinäinen samankeskeisyys akselin kanssa. Näin varmistetaan hyvä suorituskyky ja suuri kapasiteetti kuin hihnamalleissa.

d) Voitelujärjestelmällä voit lisätä rasvaa pääakseliin ilman, että koneen on katkaistava virta.

e) Rengasmuotin muotti valetaan lämpökäsittelytekniikalla, jolla on kestävä elämä ja tuotetaan päteviä pellettejä.

f) Varustettu edistyksellisellä kompensoivalla serpentiini-jousikytkimellä, joka yhdistää pelletointikammion moottoriin turvallisuuden ja vakauden lisäämiseksi.

g) Pysyvä magneettilaite voi poistaa epäpuhtaudet pelletointiprosessissa.

h) Monikerroksisia hoitoaineita voidaan räätälöidä rehupellettien laadun parantamiseksi.