Sähköposti: info@fdsp-cn.com
Puhelin: +86-025-66621288-108
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Teollisuusuutiset

Tarjoa sinulle parasta tapaa vihreisiin tuotteisiin Hyväksytyt kalalajit antavat ruokaa pelletteihin syrjään formulointia

Dec 22, 2017

Lähes kaikki kalat antavat ruokaa pellettiin markkinoilla on alempi suhteessa veden vakauden ja helposti saada isompi, jos se on upotettu h2o. Tämän seurauksena liukoiset vitamiinit ja kivennäisaineet todennäköisesti jäävät hyvin pellettiltään. Useimmat niistä aiheuttivat ravinnonlähteen puutteen sekä ekologiset kysymykset kala-altaissa tai jopa kala-altaissa. Tämän seurauksena työ näytti olevan suoritettu alentamaan ärsytykseen liittyvää astetta mineraalin avulla, koska ripustusaika todella maksimoidaan. Näiden tavoitteiden suhteen valmistettiin useita mereneläviä ruokavaliota sekä aikaa testattu. Menetelmä perustui usein välineisiin, esimerkiksi maissijauhoon, soijajauhoon ja tapiokajauhoon. Veden vakauden säilyttämiseksi kannettavalla tietokoneella jonkin verran aikaa ja pienentääkseen kapasiteettia, käsiöljyinen väri-steariini on lisätty tutkimukseen pääaiheeksi. Todellinen tulos osoittaa, että äyriäisten välinen suhde antaa formulaation ja myös talot liittyvät kulma anna tuottaa. Saatavana voi olla optimaalinen jäädytetty ajanjakso, läpäisevyys ja myös basson ravinnosta saatava suojaus.


FDSP SZLH-sarjan kalanviljelyn pellettitehdas on ihanteellinen pelletointikone korkealaatuisille kaloille / aqua / eläinten rehupelleteille. Se on erittäin tehokas, tehokas, melutasoinen, helppo käyttää ja kätevä ylläpito.

fish feed pellet machine.jpg

Tehokkaimmalla tekniikalla FDSP: n tuottamilla rehun pelleteillä on tällaisia ​​ominaisuuksia:

1. Hyvä kovuus ja kestävyys

2. Helppo sulattaa siipikarjalle


Valmis pelletin halkaisija voi olla Φ1.0 Φ1.5, Φ2, Φ3, Φ4, Φ4.5, Φ5, Φ6, Φ8, Φ10,

Φ12mm jne. (Vaihtelee välillä 1,0-18mm). Pituus on 3-7 cm. Se voidaan räätälöidä eri vaatimusten mukaan.

Pelletit voivat olla rehuja monenlaisille eläimille, kuten kana, ankka, hanhi, lehmä, karja, hevonen, lampaat, sika, kani, kala, katkarapu ja niin edelleen.